om momentum revision

Uddannelse & erfaring

Registreret revisor Kristian Lervang Skov er født i 1980 og blev registreret revisor i 2013 efter bestået revisoreksamen i 2012. Før bestået revisoreksamen er uddannelserne Cand.Merc.Aud. og HD(R) også bestået.

Før opstart af Momentum Revision har Kristian en baggrund fra et mellemstort revisionsfirma med ansættelse fra 2003 og frem til 2013.

Revisoruddannelsen bliver løbende holdt ajour gennem obligatorisk efteruddannelse via kurser inden for erklæringer, selskabsret, regnskab, momsret, skatteret etc. Der deltages i mindst 120 timers kursus inden for en 3-årig cyklus.

Kristian har tidligere også været tilknyttet som konsulent hos FSR – danske revisorer og har hjulpet med foreningens kvalitetssikringsprogram Caseware som er ét af de mest benyttede programmer til revisorer.

Ejer & Direktør

Kristian Lervang Skov
Registreret Revisor

momentum revision

Momentum Revision er en registreret og godkendt revisionsvirksomhed der har eksisteret siden 2013 og som indehaves af Kristian Lervang Skov.

Vores mål er at yde et fagligt kompetent arbejde og derigennem skabe et langvarigt kundeforhold. Et langvarigt kundeforhold giver tryghed, sikkerhed og det bedste samarbejde.

kontakt