Samarbejdspartnere

Vi har stærke samarbejdspartnere

I Momentum Revision har vi sparring med flere andre revisionsfirmaer for at sikre en optimal og god rådgivning og ydelse til kunden.

Erklæringsopgaver og revisorstandarder

Vi er medlem af vores brancheforening ”FSR – danske revisorer” for herved at sikre at vi er helt opdateret på gældende erklæringstyper og andre standarder.

Skatte- og momsretlige forhold

Vi samarbejder med Revitax som er et rådgivningsfirma med landets førende skatte- og momseksperter. 

Revitax anvendes når der er tale om mere komplicerede forhold inden for skat eller moms og i de tilfælde hvor vi sammen med kunderne ønsker en second opinion. Revitax kender seneste skatte- og momsretlige afgørelser/kendelser og ved herigennem præcist hvor fortolkningen af gældende lov ligger.

Selskabsretlige og juridiske forhold

Samarbejde med advokater

Vi samarbejder også med flere advokater der hver især har forskellige kompetenceområder. I tilfælde med mere komplicerede selskabsretlige og juridiske forhold vil vi henvise og samarbejde med disse.

Et langvarigt samarbejde

Momentum Revision er en registreret og godkendt revisionsvirksomhed der har eksisteret siden 2013 og som indehaves af Kristian Lervang Skov.
Vores mål er at yde et fagligt kompetent arbejde og derigennem skabe et langvarigt kundeforhold. Et langvarigt kundeforhold giver tryghed, sikkerhed og det bedste samarbejde.

Kontakt os idag