Vores ydelser

Velkommen til Momentum Revision.

Vi tilbyder og har erfaring inden for de fleste områder og vores kunder er både mindre og større virksomheder samt hjælp til private selvangivelser mv.

Nedenfor kan du se et overblik over vores mange ydelser. Vi har hjulpet mange gennem årene og med vores erfaring er vi sikre på at vi også kan hjælpe dig.

Kig rundt, og kontakt os gerne uanset spørgsmålet.

Kristian Lervang Skov
Ejer & Direktør

Revision & erklæringer

Som registreret og godkendt revisionsvirksomhed kan vi tilbyde revision og alle andre revisorerklæringer - alle underlagt kvalitetskontrol der sikrer en høj faglig standard.

Regnskaber

Vi tilbyder assistance med opstilling og udarbejdelse af årsrapporter og andre regnskabsmæssige opgørelser i professionelt XBRL-format med en PDF-version.

Rådgivning

Momentum Revision kan rådgive dig indenfor mange områder, ud fra egen ekspertise samt vores store netværk af eksperter.

SELVANGIVELSER, SAMBESKATNING OG UDBYTTEUDLODNINGER​

Vi hjælper med selvangivelsesprocessen, både for virksomheder og selvstændige, og privatpersoner, samt assisterer med sambeskating & udbytteudlodning. 

BOGFØRING, MOMS OG LØN​

Som en del af en samlet revisorpakke, tilbyder vi naturligvis også bogføring, samt moms- og lønindberetninger.

SELSKABSRETLIGE OPGAVER​

Vi tilbyder også assistance til et væld af selskabsretlige opgaver, og hvis relevant samarbejder vi med advokater og andre selskabsretlige eksperter.

ØVRIG ASSISTANCE​

Vi assisterer også med mange andre opgaver, og er altid villige til at give vores mening til din udfordring. Fx med registreringer, assistance med dokumenter osv.

Kontakt os for mere info

Vi står altid klar til at hjælpe dig uanset din udfordring – giv os et kald !